Byggefirma - Byggtjenesten AS

Annonse:
Byggtjenesten AS er et byggefirma i Askim og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Askim, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Østfold fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Byggtjenesten AS i Askim for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Byggtjenesten AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Askim er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Byggtjenesten AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Askim anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Byggtjenesten AS i Askim

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Byggtjenesten AS i Askim.

Byggtjenesten AS
Fagerliveien 19
1813 Askim
958 73 718

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Byggtjenesten AS i Askim

For å finne veien til Byggtjenesten AS i Askim, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Byggtjenesten AS i Askim


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.