Byggefirma i Ågotnes

Annonse:
I byen Ågotnes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ågotnes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hordaland, fortrinnsvis i nærheten av av Ågotnes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ågotnes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ågotnes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ågotnes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ågotnes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ågotnes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Risøy Bygg AS
Øvrebøen 9
5363 Ågotnes


HG Montering A/S
Maggevarden 27
5363 Ågotnes

Annonse:

Guide til din utvei Ågotnes

Ågotnes er et tettsted i Fjell kommune i Hordaland. Tettstedet har 3 097 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger nord på øya Sotra. Ågotnes fungerer som lokalsenter for nordre del av Sotra.

Areal: 2.98 km²
Befolkning: 3 097, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ågotnes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ågotnes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ågotnes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ågotnes.

Her finner du mere informasjon om byen Ågotnes.

Finner du ingen byggefirma i Ågotnes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hordaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.