Byggefirma i Birkeland

Annonse:
I byen Birkeland, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Birkeland som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Aust-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Birkeland.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Birkeland som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Birkeland.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Birkeland bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Birkeland

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Birkeland som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Kristian Flaa AS
37 70 91 85Betongentreprenøren Sør AS
Flaa
4760 Birkeland


Stein Sørlien
Mollestad
4760 Birkeland


Bygg og Treteknikk AS
Håbesland
4760 Birkeland

Annonse:

Guide til din utvei Birkeland

Birkeland er et tettsted og administrasjonssenteret i Birkenes kommune i Aust-Agder. Tettstedet har 2 738[1] innbyggere per 1. januar 2015. Om lag halvparten av innbyggerne i kommunen bor på Birkeland. Birkeland ligger ved riksvei 41, 30 km fra Kristiansand og 13 km fra Lillesand. Tovdalselva renner forbi Birkeland, og Teinefossen er en velkjent ba

Areal: 2.03 km²
Befolkning: 2 738, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Birkeland

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Birkeland variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Birkeland og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Birkeland.

Her finner du mere informasjon om byen Birkeland.

Finner du ingen byggefirma i Birkeland som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Aust-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.