Byggefirma i Kongsberg

Annonse:
I byen Kongsberg, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 16 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Kongsberg som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Kongsberg.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Kongsberg som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Kongsberg.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Kongsberg bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Kongsberg

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Kongsberg som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tore Haare AS
Nymoens torg 16
3611 Kongsberg


Byggmester/takstmann Håvard Jensen
Wigants vei 12
3610 Kongsberg


Wetterstad Bygg AS
Skolegata 11 B
3611 Kongsberg


Svein Løken AS
Reins gate 9
3611 Kongsberg


Svein Løken
Reins g 9
3611 Kongsberg


Tømrermester Dag Sandvik AS
Auensplassveien 9
3614 Kongsberg


Frank G Konningen Bygg
Kisgruveveien 32
3614 Kongsberg


Block Watne AS
Herman Foss gate 6
3611 Kongsberg


Biti Consulting Amund Biti-Johansen
Sundtløkka 18
3611 Kongsberg


Jarle Sætra AS
Dyrmyrgata 42
3611 Kongsberg


Bjørn Hillestad
Cort Adelers gate 40
3612 Kongsberg


Tømrermester Odd Sætra
Christies vei 9
3613 Kongsberg


Villa Montasje AS
Fløterveien 1
3617 Kongsberg


Tømrermester Øivind Ellefsen
Bergsbakken 8
3616 Kongsberg


Sjødal & Melhus AS
Fløterveien 2
3617 Kongsberg


Byggspiten AS
Kongsbakken 83
3612 Kongsberg

Annonse:

Guide til din utvei Kongsberg

Kongsberg (opprinnelig Konningsberg) er en bykommune i Buskerud, sydligst i Numedal. Den grenser i nord til Flesberg, i øst mot Øvre Eiker og Hof, i sør mot Skien, Siljan og Lardal, og i vest mot Notodden og Sauherad kommuner. Kongsberg har 25 090 innbyggere. Numedalslågen deler byen i to. Vestsiden ('Vessia') er den eldste og mest opprinnelige del

Areal: 793,09 km²
Befolkning: 27 013, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Kongsberg

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Kongsberg variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Kongsberg og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Kongsberg.

Her finner du mere informasjon om byen Kongsberg.

Finner du ingen byggefirma i Kongsberg som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.