Byggefirma i Klokkarstua

Annonse:
I byen Klokkarstua, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Klokkarstua som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Klokkarstua.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Klokkarstua som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Klokkarstua.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Klokkarstua bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Klokkarstua

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Klokkarstua som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Inge Sesseng AS
Gamle Kirkevei 11
3490 Klokkarstua


Bygg og Eiendomspartner AS
Åsheimveien 2
3490 Klokkarstua


Bjørndal og Sesseng, Byggmestrene AS
Gamle Kirkevei 11
3490 Klokkarstua

Annonse:

Guide til din utvei Klokkarstua

Klokkarstua er et tettsted som fram til 2012 var administrasjonssenteret i Hurum kommune i Buskerud. Administrasjonssenteret er nå flyttet til Sætre. Tettstedet har 691[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger på en høyde vest i kommunen, med utsyn over Drammensfjorden.

Areal: 0.53 km²
Befolkning: 691, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Klokkarstua

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Klokkarstua variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Klokkarstua og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Klokkarstua.

Her finner du mere informasjon om byen Klokkarstua.

Finner du ingen byggefirma i Klokkarstua som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.