Byggefirma i Silsand

Annonse:
I byen Silsand, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Silsand som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Silsand.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Silsand som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Silsand.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Silsand bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Silsand

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Silsand som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Bygg i Nord - Mesterhus
Laukhellaveien 318
9303 Silsand

Annonse:

Guide til din utvei Silsand

Silsand er et tettsted på Senja i Lenvik kommune i Troms. Tettstedet har 1 558 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger like ved byen Finnsnes. Silsand har hatt en jevn befolkningsvekst siden Gisundbrua ble åpnet i 1972, og opplever fortsatt vekst. Silsand er idag det største tettstedet på Senja og kan, grunnet sin nærhet til Finnsnes sentrum, gjer

Areal: 1.01 km²
Befolkning: 1 558, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Silsand

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Silsand variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Silsand og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Silsand.

Her finner du mere informasjon om byen Silsand.

Finner du ingen byggefirma i Silsand som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.