Byggefirma i Hamar

Annonse:
I byen Hamar, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 17 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Hamar som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Hamar.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Hamar som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Hamar.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Hamar bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Hamar

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Hamar som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Re Bygg Innlandet AS
Midtstranda
2321 Hamar


Block Watne Hamar
Vangsvegen 143
2318 Hamar


Hamar Bygg AS
Stangevegen 72
2321 Hamar


GL Bygg AS
Lundvegen 8
2316 Hamar


Høilund Bygg AS
Lottenvegen 3
2319 Hamar


Byggmester Einar Kristiansen A/S
Tommelstadgård Furnesv. 129
2318 Hamar


Egil Arntsen
Brattrenna 6
2318 Hamar


Hedalm Anebyhus salgskontor Hamar
Vangsvegen 111
2318 Hamar


BB Bygg AS
Sanglundvegen 3
2319 Hamar


Th Johansen & Sønner AS
Bryggerigata 42
2315 Hamar


S Farmens Mesterbygg AS
Storhamargata 32
2317 Hamar


Børresen L O
Granlivegen 17
2319 Hamar


Frode Frøysaa
Bispegata 9
2315 Hamar


Eriksen og Rønningen Bygg DA
St.Olavs gate 84
2317 Hamar


Snekker Per Øyvind Sæther AS
Nordahl Griegs gate 35A
2319 Hamar


Innlandet Solskjerming AS
Rigel 4A
2316 Hamar


Ha-Mek AS
Stangevegen 111
2321 Hamar

Annonse:

Guide til din utvei Hamar

Hamar er en by og kommune i Hedmark. Den grenser i vest til Ringsaker, i nordøst til Åmot, i øst til Løten, og i sør til Stange. Nærmere 223 km², eller ca. 64 %, av kommunen eies av Vang Almenning. Hamar er den største byen i Hedmark, og det største tettstedet i region Innlandet med 26 533 innbyggere per 1. januar 2015. Stortettstedet har 91 015 in

Areal: 13,74 km²
Befolkning: 26 533, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Hamar

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Hamar variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Hamar og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Hamar.

Her finner du mere informasjon om byen Hamar.

Finner du ingen byggefirma i Hamar som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.