Byggefirma i Oltedal

Annonse:
I byen Oltedal, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Oltedal som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Rogaland, fortrinnsvis i nærheten av av Oltedal.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Oltedal som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Oltedal.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Oltedal bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Oltedal

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Oltedal som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Marius Hammer
Moen 25
4333 Oltedal

Annonse:

Guide til din utvei Oltedal

Oltedal er et tettsted og en skolekrets i Gjesdal kommune i Rogaland. Tettstedet har 990 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger 11 kilometer øst for Ålgård. Oltedal er også et dalføre som går fra vest mot øst før den bøyer nordover og ut i Høgsfjord.

Areal: 0.55 km²
Befolkning: 990, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Oltedal

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Oltedal variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Oltedal og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Oltedal.

Her finner du mere informasjon om byen Oltedal.

Finner du ingen byggefirma i Oltedal som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Rogaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.