Byggefirma i Vatne

Annonse:
I byen Vatne, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Vatne som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Vatne.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Vatne som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Vatne.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Vatne bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Vatne

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Vatne som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Møre Hus AS
Vatneeidet
6265 Vatne


K.J. Bygg AS
922 40 441Holmeset Bygg AS
Uggedal
6265 Vatne


Siggens Sørvis AS
Fjellvegen 4
6265 Vatne

Annonse:

Guide til din utvei Vatne

Vatne er et tettsted i Møre og Romsdal fylke, beliggende i Haram kommune mellom Vatnefjorden og Vatnevatnet. Tettstedet har 1 994 innbyggere per 1. januar 2015. Vatne ligger omtrent 30 minutter fra Ålesund sentrum med bil.

Areal: 1.65 km²
Befolkning: 1 994, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Vatne

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Vatne variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Vatne og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Vatne.

Her finner du mere informasjon om byen Vatne.

Finner du ingen byggefirma i Vatne som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.