Byggefirma i Sand

Annonse:
I byen Sand, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sand som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Sand.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sand som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sand.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sand bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sand

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sand som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

KV Bygg Suldal AS
Sandsvegen 134
4230 Sand

Annonse:

Guide til din utvei Sand

Sand er et tettsted i Ullensaker kommune i Akershus. Tettstedet har 2 138[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger midt imellom Gardermoen og Jessheim. Stedet var en periode regnet som en del av tettstedet Jessheim. Raknehaugen, Ljøgodttjernet, Olaløkka og Kjosbakken er plasser i Sand.

Areal: 0.86 km²
Befolkning: 2 138, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sand

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sand variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sand og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sand.

Her finner du mere informasjon om byen Sand.

Finner du ingen byggefirma i Sand som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.