Byggefirma i Fagerstrand

Annonse:
I byen Fagerstrand, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Fagerstrand som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Fagerstrand.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Fagerstrand som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Fagerstrand.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Fagerstrand bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Fagerstrand

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Fagerstrand som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Crawfurd & Grønvold AS
Munkerudstubben 2
1454 Fagerstrand


Avfallsteknisk Montasje AS
Lillerudveien 68
1454 Fagerstrand

Annonse:

Guide til din utvei Fagerstrand

Fagerstrand er et tettsted i Nesodden kommune i Akershus. Med 2 314[1] innbyggere per 1. januar 2015, er Fagerstrand det nest største tettstedet på Nesodden. Fagerstrand er det tettstedet som ligger lengst sør på Nesodden og grenser til nabokommunen Frogn. Tettstedet Fjellstrand ligger omtrent åtte kilometer nord for Fagerstrand, og det er ca. 17 k

Areal: 1.52 km2
Befolkning: 2 314, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Fagerstrand

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Fagerstrand variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Fagerstrand og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Fagerstrand.

Her finner du mere informasjon om byen Fagerstrand.

Finner du ingen byggefirma i Fagerstrand som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.