Byggefirma i Sokna

Annonse:
I byen Sokna, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sokna som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Sokna.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sokna som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sokna.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sokna bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sokna

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sokna som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Tømrermester Erland Aure AS
Furumoen 11
3534 Sokna


Jørgensen Bygg AS
Tranbyveien 311
3534 Sokna

Annonse:

Guide til din utvei Sokna

Sokna er et tettsted i Ringerike i Buskerud. Tettstedet har 558[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger i Soknedalen mellom elvene Sokna og Verkenselva, og langs riksvei 7 mot Hallingdal. Sommeren 2014 ble det åpnet en ny veistrekning mellom Sokna og Ørgenvika som korter inn rv 7 med ca 20 km. Samtidig ble de to eneste fartshumpene på hele rv 7

Areal: 0.68 km²
Befolkning: 558, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sokna

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sokna variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sokna og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sokna.

Her finner du mere informasjon om byen Sokna.

Finner du ingen byggefirma i Sokna som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.