Byggefirma i Gol

Annonse:
I byen Gol, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Gol som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Gol.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Gol som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Gol.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Gol bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Gol

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Gol som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmesteren Hallingdal AS
Enden 7
3550 Gol


Linto AS
Klemmavegen 10
3550 Gol


Knut Kinnebergbråten
Grønlivegen 221
3550 Gol

Annonse:

Guide til din utvei Gol

Gol er et tettsted og administrasjonssenter i Gol kommune i Buskerud med 2 861[1] innbyggere per 1. januar 2015[2], og er det største tettstedet i Hallingdal. Tettstedet er et viktig handels-, service- og kommunikasjonssenter. Her er flere hoteller, fylkeskommunal videregående skole og Hallingdal Folkehøgskule. Gol stasjon sørger for at Gol betj

Areal: 3.21 km²
Befolkning: 2 861, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Gol

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Gol variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Gol og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Gol.

Her finner du mere informasjon om byen Gol.

Finner du ingen byggefirma i Gol som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.