Byggefirma i Midsund

Annonse:
I byen Midsund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Midsund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Møre og Romsdal, fortrinnsvis i nærheten av av Midsund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Midsund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Midsund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Midsund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Midsund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Midsund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Blø Bygg A/S
Midøyvegen 61
6475 Midsund

Annonse:

Guide til din utvei Midsund

Midsund er et tettsted og administrasjonssenter i Midsund kommune i Møre og Romsdal med 552 innbyggere per 1. januar 2015.Tettstedet ligger lengst vest på Otrøya, ved fylkesvei 668 og brua over til Midøya. Stedet har noe industri, særlig næringsmiddel- og verkstedindustri.

Areal: 0.66 km²
Befolkning: 552, år 7

Priser for byggefirmaer og håndverkere Midsund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Midsund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Midsund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Midsund.

Her finner du mere informasjon om byen Midsund.

Finner du ingen byggefirma i Midsund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Møre og Romsdal fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.