Byggefirma i Manger

Annonse:
I byen Manger, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Manger som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hordaland, fortrinnsvis i nærheten av av Manger.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Manger som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Manger.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Manger bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Manger

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Manger som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmesterfirmaet Kolstad & Myksvoll AS
Hella 76
5936 Manger


Toska Montasje og Service
Toskavegen 504
5936 Manger

Annonse:

Guide til din utvei Manger

Manger er et tettsted i Radøy kommune i Hordaland, og var en egen heradskommune fra 1838 i henhold til formannskapslovene av 1837. Tettstedet har 1 055 innbyggere per 1. januar 2015.

Areal: 1.06 km²
Befolkning: 1 055, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Manger

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Manger variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Manger og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Manger.

Her finner du mere informasjon om byen Manger.

Finner du ingen byggefirma i Manger som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hordaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.