Byggefirma i Andebu

Annonse:
I byen Andebu, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Andebu som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Andebu.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Andebu som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Andebu.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Andebu bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Andebu

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Andebu som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Kjærås & Co AS
Vestre Andebu vei 200
3158 Andebu


Byggmester Egil Bråvold
Vestre Andebu vei 492
3158 Andebu


Dag Johnny Lian Murmester
Solvangveien 24
3158 Andebu

Annonse:

Guide til din utvei Andebu

Andebu er et tettsted i Sandefjord kommune i Vestfold med 2 160 innbyggere per 1. januar 2016. Det var administrasjonssenter i den tidligere Andebu kommune. Fra tettstedet går fylkesvei 312 til Tønsberg.

Areal: 1.72 km²
Befolkning: 2160, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Andebu

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Andebu variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Andebu og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Andebu.

Her finner du mere informasjon om byen Andebu.

Finner du ingen byggefirma i Andebu som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.