Byggefirma i Rena

Annonse:
I byen Rena, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Rena som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Rena.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Rena som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Rena.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Rena bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Rena

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Rena som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Rena Hus og Hyttebygg AS
Storveien 34
2450 Rena


Fagbygg Norge AS
Brenna Gård Deset
2450 Rena

Annonse:

Guide til din utvei Rena

Rena er et tettsted og administrasjonssenteret i Åmot kommune i Østerdalen i Hedmark. Tettstedet har 2 188 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger 30 kilometer nord for Elverum. Rena ble grunnlagt i 1871 og var opprinnelig en stasjonsby i forbindelse med Rørosbanen.

Areal: 2.01 km²
Befolkning: 2 188, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Rena

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Rena variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Rena og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Rena.

Her finner du mere informasjon om byen Rena.

Finner du ingen byggefirma i Rena som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.