Byggefirma i Rakkestad

Annonse:
I byen Rakkestad, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Rakkestad som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Østfold, fortrinnsvis i nærheten av av Rakkestad.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Rakkestad som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Rakkestad.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Rakkestad bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Rakkestad

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Rakkestad som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Kopperud Murtnes Bygg AS
Grenseveien 11
1890 Rakkestad


Bjørnstad Bygg AS
Storgata 34
1890 Rakkestad


Teddys Persienneservice John-Teddy Hanslien
Strømfossveien 875
1890 Rakkestad


Hurtig Bygg AS
Industriveien 3
1890 Rakkestad


Roar Kjellsen
976 26 975


Annonse:

Guide til din utvei Rakkestad

Rakkestad er et tettsted og administrasjonssenter i Rakkestad kommune i Østfold, ved Rakkestad stasjon på Østfoldbanens østre linje, 26 km nord for Sarpsborg. Tettstedet har en del industri, med et nytt industrifelt på vestsida av jernbanen.

Areal: 3.46 km²
Befolkning: 4 590, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Rakkestad

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Rakkestad variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Rakkestad og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Rakkestad.

Her finner du mere informasjon om byen Rakkestad.

Finner du ingen byggefirma i Rakkestad som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Østfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.