Byggefirma i Larvik

Annonse:
I byen Larvik, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 12 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Larvik som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Larvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Larvik som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Larvik.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Larvik bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Larvik

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Larvik som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Røsjordets Snekkeri AS
Treschows gate 13
3256 Larvik


Allum Bygg AS
Torsvang 3
3271 Larvik


Resco Bygg & Eiendom AS
Holmejordetveien 21 B
3267 Larvik


Byggmester Holhjem og Lindhjem AS
Borgejordet 80
3269 Larvik


Bjørnar Grønvold
Gamle Ravei 162
3270 Larvik


Arve Ståle Olsen AS
Gjærdal 1 B
3271 Larvik


Byggmester Thor Morten Hem
Skreppestadveien 55
3261 Larvik


Larvik Skadedyrkontroll
Amtmann Michelets vei 2
3256 Larvik


Anleggs-Service AS
Hegdalveien 108
3261 Larvik


Tømrer & Byggservice Frank Higgins Karlsen
Treschows gate 12
3256 Larvik


Thorbjørn Jacobsen
Furuveien 12
3257 Larvik


Eventyrhus Larvik AS
Nansetgata 25
3256 Larvik

Annonse:

Guide til din utvei Larvik

Larvik er en by og kommune i Vestfold.

Areal: 13,15 km2
Befolkning: 23 927 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Larvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Larvik variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Larvik og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Larvik.

Her finner du mere informasjon om byen Larvik.

Finner du ingen byggefirma i Larvik som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.