Byggefirma i Hol

Annonse:
I byen Hol, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Hol som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Hol.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Hol som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Hol.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Hol bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Hol

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Hol som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Geilo Invest AS
Stasjonsvegen 3
3576 Hol


Sh Bygg & Service AS
Sveinåkervegen 1
3576 Hol


Hol Bygg AS
Holsfjordvegen 99
3576 Hol

Annonse:

Guide til din utvei Hol

Hol er et tettsted og administrasjonssenter i Hol kommune i Buskerud med 331[1] innbyggere per 1. januar 2015. Tettstedet ligger ved fylkesvei 50 på nordsiden av Holsfjorden i Holsdalføret.

Areal: 0.44 km²
Befolkning: 331, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Hol

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Hol variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Hol og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Hol.

Her finner du mere informasjon om byen Hol.

Finner du ingen byggefirma i Hol som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.