Byggefirma i Notodden

Annonse:
I byen Notodden, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Notodden som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Telemark, fortrinnsvis i nærheten av av Notodden.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Notodden som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Notodden.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Notodden bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Notodden

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Notodden som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Steinhaug & Kleven Byggmestrene
Klypevegen 5
3684 Notodden


Haugen Bygg & Konsult AS
Ola Storengs veg 7
3684 Notodden


Ramond Sem
Inger Floods veg 33
3676 Notodden

Annonse:

Guide til din utvei Notodden

Notodden er en by og en kommune i Telemark, 120 km sørvest for Oslo.Notodden ble skilt ut av Heddal som egen by i 1913, og feirer 100-årsjubileum i 2013. Notodden by, som er kommunens administrasjonssentrum, har 9 041 innbyggere per 1. januar 2016

Areal: 7,12 km2
Befolkning: 9 041, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Notodden

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Notodden variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Notodden og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Notodden.

Her finner du mere informasjon om byen Notodden.

Finner du ingen byggefirma i Notodden som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Telemark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.