Byggefirma i Sem

Annonse:
I byen Sem, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Sem som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Sem.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Sem som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Sem.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Sem bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Sem

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Sem som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Block Watne Vestfold
Åshaugveien 12
3170 Sem


Eldevik Bygg AS
Broen 5D
3170 Sem


ELDEVIK BYGG AS
Broen 5D
3170 Sem

Annonse:

Guide til din utvei Sem

Sem er et tettsted i Tønsberg kommune i Vestfold som strekker seg delvis inn i nabokommunen Sandefjord. Tettstedet har 2 392 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger fem kilometer vest for Tønsberg by.

Areal: 1.91 km²
Befolkning: 2 392, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Sem

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Sem variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Sem og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Sem.

Her finner du mere informasjon om byen Sem.

Finner du ingen byggefirma i Sem som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.