Byggefirma i Skotbu

Annonse:
I byen Skotbu, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Skotbu som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Skotbu.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Skotbu som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Skotbu.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Skotbu bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Skotbu

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Skotbu som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Kråkstad Tak & Tømrerservice AS
Skotbuveien 67
1409 Skotbu

Annonse:

Guide til din utvei Skotbu

Skotbu er en bygd og et tettsted i Ski kommune i Akershus. Tettstedet har 321[1] innbyggere per 1. januar 2015. Skotbu har en jernbanestasjon (Skotbu stoppested), en skole og en barnehage (Skotbu skole og barnehage). Skotbu grenser til Hobøl kommune i Østfold, og det er 6 kilometer til Kråkstad og 14 kilometer til Ski.

Areal: 0.12 km2
Befolkning: 321, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Skotbu

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Skotbu variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Skotbu og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Skotbu.

Her finner du mere informasjon om byen Skotbu.

Finner du ingen byggefirma i Skotbu som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.