Byggefirma i Ilseng

Annonse:
I byen Ilseng, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Ilseng som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Ilseng.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Ilseng som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Ilseng.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Ilseng bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Ilseng

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Ilseng som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Mjøstre AS
Linjevegen 55
2344 Ilseng

Annonse:

Guide til din utvei Ilseng

Ilseng er et tettsted som hovedsakelig ligger i Stange kommune og strekker seg inn i Hamar kommune i Hedmark. Tettstedet har totalt 971 innbyggere per 1. januar 2015. Av disse 937 bor 29 i Hamar kommune. Navnet ble stavet Ihlseng frem til 1877. Her ligger også Ilseng fengsel, samt treforedlingsbedriften Impregnor og boligbyggebedriften Hedalm Aneby

Areal: 1.08 km²
Befolkning: 971, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Ilseng

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Ilseng variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Ilseng og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Ilseng.

Her finner du mere informasjon om byen Ilseng.

Finner du ingen byggefirma i Ilseng som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.