Byggefirma i Leknes

Annonse:
I byen Leknes, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Leknes som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Nordland, fortrinnsvis i nærheten av av Leknes.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Leknes som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Leknes.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Leknes bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Leknes

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Leknes som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Kristoffersen J H AS
901 17 000Oddmund Skjerpan
Ørnveien 7
8370 Leknes

Annonse:

Guide til din utvei Leknes

Leknes er en by og administrasjonssenteret i Vestvågøy kommune i Nordland. Leknes fikk bystatus etter vedtak i kommunestyret 14. september 2002, og er nå sammen med Svolvær en av to byer i Lofoten. Tettstedet Leknes har 3 332 innbyggere per 1. januar 2015, og er tettstedet med størst befolkningsvekst i Lofoten og Vesterålen i perioden 2000 til 2008

Areal: 2.4 km²
Befolkning: 3 332 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Leknes

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Leknes variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Leknes og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Leknes.

Her finner du mere informasjon om byen Leknes.

Finner du ingen byggefirma i Leknes som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Nordland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.