Byggefirma i Vollen

Annonse:
I byen Vollen, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Vollen som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Vestfold, fortrinnsvis i nærheten av av Vollen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Vollen som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Vollen.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Vollen bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Vollen

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Vollen som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Asker Håndverk AS
Almedalsveien 6
1391 Vollen


Samkopf Håndverk
Heslebergveien 2B
1390 Vollen


Byggmester Odd Arild Christiansen
Øgårdsveien 42
1390 Vollen


Herdus.no AS
Markveien 1
1391 Vollen

Annonse:

Guide til din utvei Vollen

Vollen er ett lite tettsted i Tønsberg kommune.

Areal: 0,31 km2
Befolkning: 472 , år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Vollen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Vollen variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Vollen og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Vollen.

Her finner du mere informasjon om byen Vollen.

Finner du ingen byggefirma i Vollen som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Vestfold fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.