Byggefirma i Kopervik

Annonse:
I byen Kopervik, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 5 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Kopervik som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Rogaland, fortrinnsvis i nærheten av av Kopervik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Kopervik som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Kopervik.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Kopervik bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Kopervik

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Kopervik som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Haaland & Thuestad A/S
Sundvegen 22
4250 Kopervik


Byggefirma N Risvik
Liarlundvegen 35
4250 Kopervik


Frode Haga
Østremlia 5B
4250 Kopervik


Karmøy Byggteknikk AS
Vestheimvegen 24
4250 Kopervik


Gunleiv Larsen
Fleslandvegen 59
4250 Kopervik

Annonse:

Guide til din utvei Kopervik

Kopervik er en by, tidligere kommune og administrasjonssenteret i Karmøy kommune i Rogaland. Byen - det vil si tettstedet Kopervik - hadde 11 335 innbyggere per 1. januar 2016

Areal: 7,32 km2
Befolkning: 11 335, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Kopervik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Kopervik variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Kopervik og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Kopervik.

Her finner du mere informasjon om byen Kopervik.

Finner du ingen byggefirma i Kopervik som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Rogaland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.