Byggefirma i Evenskjer

Annonse:
I byen Evenskjer, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Evenskjer som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Troms, fortrinnsvis i nærheten av av Evenskjer.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Evenskjer som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Evenskjer.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Evenskjer bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Evenskjer

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Evenskjer som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

St-Bygg Leo Christensen
Dyrvikhøgda 21
9440 Evenskjer

Annonse:

Guide til din utvei Evenskjer

Evenskjer er et tettsted og administrasjonssenteret i Skånland kommune i Troms. Tettstedet har 708 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger på østsiden av Tjeldsundet. E10 går like ved. Skånland kirke og Soltun folkehøgskole ligger her.

Areal: 0.74 km²
Befolkning: 708, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Evenskjer

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Evenskjer variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Evenskjer og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Evenskjer.

Her finner du mere informasjon om byen Evenskjer.

Finner du ingen byggefirma i Evenskjer som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Troms fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.