Byggefirma i Grimstad

Annonse:
I byen Grimstad, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 13 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Grimstad som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Aust-Agder, fortrinnsvis i nærheten av av Grimstad.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Grimstad som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Grimstad.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Grimstad bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Grimstad

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Grimstad som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Haugebo AS
Bjønneveien 9
4879 Grimstad


Bjarnes Håndverkstjenester AS
Tønnevoldsgate 29
4877 Grimstad


Lehland Bygg AS
Skonnertveien 9
4876 Grimstad


Nordbohus (Wari-Hus AS)
Lillesandsveien 25
4877 Grimstad


Bratli Gård Anders Woie
Tjore 85
4887 Grimstad


Byggmester Robert Ruud AS
Molland 25
4887 Grimstad


Håland Bygg AS
Lauråslia 4
4886 Grimstad


Henningsen Bygg AS
Teglverkveien 28
4885 Grimstad


Bygg & Hageservice AS
Kroken 1
4885 Grimstad


Byggmester Karl Torp AS
Fjæreveien 112
4878 Grimstad


Kjell Gilje AS
Vafjellveien 1
4887 Grimstad


Meberg Bygg AS
Holbekkveien 30B
4886 Grimstad


Per Inge Hortemo
Reddalsveien 254
4886 Grimstad

Annonse:

Guide til din utvei Grimstad

Grimstad er en by og administrasjonssenteret i Grimstad kommune i Aust-Agder, med 12 283[1] innbyggere per 1. januar 2015. Byen ligger på vestsiden av Groosefjorden, og bebyggelsen strekker seg nordover inn i Fjære. Grimstad er et viktig handels- og servicesenter, og en viktig skoleby med videregående skoler og Høgskolen i Agder med ingeniør- og

Areal: 9.41 km²
Befolkning: 12 283, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Grimstad

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Grimstad variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Grimstad og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Grimstad.

Her finner du mere informasjon om byen Grimstad.

Finner du ingen byggefirma i Grimstad som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Aust-Agder fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.