Byggefirma - Jan Inge Sterten

Annonse:
Jan Inge Sterten er et byggefirma i Tomrefjord og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Tomrefjord, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Møre og Romsdal fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Jan Inge Sterten i Tomrefjord for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Jan Inge Sterten, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Tomrefjord er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Jan Inge Sterten. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Tomrefjord anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Jan Inge Sterten i Tomrefjord

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Jan Inge Sterten i Tomrefjord.

Jan Inge Sterten
Lid
6393 Tomrefjord
922 90 788

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Jan Inge Sterten i Tomrefjord

For å finne veien til Jan Inge Sterten i Tomrefjord, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Jan Inge Sterten i Tomrefjord


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.