Byggefirma i Maura

Annonse:
I byen Maura, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Maura som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Maura.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Maura som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Maura.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Maura bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Maura

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Maura som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Byggmester Frank Aasheim AS
Mauravegen 4
2032 Maura


Bjarne Sollien
Flaggspettvegen 71
2032 Maura

Annonse:

Guide til din utvei Maura

Maura er et tettsted i Nannestad kommune i Akershus. Tettstedet har 3 298[1] innbyggere per 1. januar 2015, og ligger 12 kilometer nord for Oslo Lufthavn, Gardermoen og seks kilometer nord for kommunesenteret Teigebyen.

Areal: 2.02 km²
Befolkning: 3 298, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Maura

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Maura variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Maura og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Maura.

Her finner du mere informasjon om byen Maura.

Finner du ingen byggefirma i Maura som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.