Byggefirma - Tømrer Kenneth Holt

Annonse:
Tømrer Kenneth Holt er et byggefirma i Frogner og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Frogner, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Akershus fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Tømrer Kenneth Holt i Frogner for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Tømrer Kenneth Holt, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Frogner er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Tømrer Kenneth Holt. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Frogner anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Tømrer Kenneth Holt i Frogner

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Tømrer Kenneth Holt i Frogner.

Tømrer Kenneth Holt
Seljevegen 3 A
2016 Frogner
67 21 54 24

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Tømrer Kenneth Holt i Frogner

For å finne veien til Tømrer Kenneth Holt i Frogner, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Tømrer Kenneth Holt i Frogner


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.