Byggefirma - Grendebygg AS

Annonse:
Grendebygg AS er et byggefirma i Blaker og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Blaker, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Akershus fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Grendebygg AS i Blaker for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Grendebygg AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Blaker er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Grendebygg AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Blaker anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Grendebygg AS i Blaker

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Grendebygg AS i Blaker.

Grendebygg AS
Fjukvegen 7
1925 Blaker
63 82 04 08

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Grendebygg AS i Blaker

For å finne veien til Grendebygg AS i Blaker, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Grendebygg AS i Blaker


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.