Byggefirma i Nesbyen

Annonse:
I byen Nesbyen, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Nesbyen som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Nesbyen.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Nesbyen som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Nesbyen.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Nesbyen bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Nesbyen

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Nesbyen som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Olaf O Rukke AS
Nesmoen 36
3540 Nesbyen


Nes Hus & Hyttebygg AS
Stasjonsvegen 65
3540 Nesbyen


Takringen Nesbyen (Truls Tørrisplass AS)
Bækenlia 39
3540 Nesbyen


Sandbekk & Kvannefoss AS
Alfarvegen
3540 Nesbyen

Annonse:

Guide til din utvei Nesbyen

Nesbyen er et tettsted og administrasjonssenteret i Nes kommune i Hallingdal i Buskerud. Tettstedet har 2 182[1] innbyggere per 1. januar 2015. Det er sagt om tettstedet at det er Norges eneste landsby etter mellomeuropeisk målestokk.

Areal: 2.67 km²
Befolkning: 2 182, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Nesbyen

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Nesbyen variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Nesbyen og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Nesbyen.

Her finner du mere informasjon om byen Nesbyen.

Finner du ingen byggefirma i Nesbyen som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.