Byggefirma i Os

Annonse:
I byen Os, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 6 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Os som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Os.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Os som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Os.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Os bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Os

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Os som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Brødrene Søgnen AS
Nedre Lekven 19
5209 Os


Byggmester H Folgerø Byggfirma
Hamnevegen 72
5200 Os


Byggmester Ole Ronny Svendsen AS
Hjellevegen 44
5211 Os


Byggmester Oddleif Eide
Bjånesvegen 161
5211 Os


Byggmester Kjell Aarvik AS
Industrivegen 51
5210 Os


Byggmester Nesbjørg
Nordmarka 71
5211 Os

Annonse:

Guide til din utvei Os

Os er et tettsted og administrasjonssenter i Os kommune i Hedmark. Stedet ligger om lag 600 m.o.h. ved Glomma, på sørsida av elva, og ved foten av Håmmålsfjellet. Tettstedet ligger ved Rørosbanen og fylkesvei 30. Det ligger 14 km fra Røros, 20 km fra Tolga og 40 km fra Tynset.

Areal: 0.96 km²
Befolkning: 658, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Os

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Os variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Os og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Os.

Her finner du mere informasjon om byen Os.

Finner du ingen byggefirma i Os som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.