Byggefirma i Jevnaker

Annonse:
I byen Jevnaker, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Jevnaker som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Oppland, fortrinnsvis i nærheten av av Jevnaker.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Jevnaker som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Jevnaker.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Jevnaker bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Jevnaker

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Jevnaker som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Markise & Servicesenteret Kenneth Klemmetvold
Opperudgata 6
3520 Jevnaker

Annonse:

Guide til din utvei Jevnaker

Jevnaker er et tettsted og administrasjonssenteret i Jevnaker kommune i Oppland. Tettstedet har 4 599 innbyggere per 1. januar 2015, og ligger øst for utløpet av Randselva, sør i Randsfjorden, 67 kilometer nordvest for Oslo og ca. 12 kilometer nordøst for Hønefoss. Jevnaker har jernbanestasjon langs Roa–Hønefosslinjen.

Areal: 3.69 km²
Befolkning: 4 599, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Jevnaker

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Jevnaker variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Jevnaker og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Jevnaker.

Her finner du mere informasjon om byen Jevnaker.

Finner du ingen byggefirma i Jevnaker som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Oppland fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.