Byggefirma - Bergvik Bygg og Betong

Annonse:
Bergvik Bygg og Betong er et byggefirma i Mo i Rana og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Mo i Rana, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Nordland fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Bergvik Bygg og Betong i Mo i Rana for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Bergvik Bygg og Betong, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Mo i Rana er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Bergvik Bygg og Betong. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Mo i Rana anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Bergvik Bygg og Betong i Mo i Rana

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Bergvik Bygg og Betong i Mo i Rana.

Bergvik Bygg og Betong
Søderlundmyra 32
8622 Mo I Rana
478 30 430

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Bergvik Bygg og Betong i Mo i Rana

For å finne veien til Bergvik Bygg og Betong i Mo i Rana, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Bergvik Bygg og Betong i Mo i Rana


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.