Byggefirma i Hommelvik

Annonse:
I byen Hommelvik, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 1 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Hommelvik som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Sør-Trøndelag, fortrinnsvis i nærheten av av Hommelvik.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Hommelvik som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Hommelvik.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Hommelvik bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Hommelvik

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Hommelvik som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Finsnekkern Proffbygg AS
Butikkvegen 5
7550 Hommelvik

Annonse:

Guide til din utvei Hommelvik

Hommelvik er tettsted og administrasjonssenteret i Malvik kommune i Sør-Trøndelag. Tettstedet har 5 141 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger ved en vik på sørsiden av Stjørdalsfjorden omtrent 25 kilometer øst for Trondheim sentrum. Hommelvik kirke og Hommelvik stasjon ligger her.

Areal: 2.86 km²
Befolkning: 5 141, år 2016

Priser for byggefirmaer og håndverkere Hommelvik

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Hommelvik variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Hommelvik og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Hommelvik.

Her finner du mere informasjon om byen Hommelvik.

Finner du ingen byggefirma i Hommelvik som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Sør-Trøndelag fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.