Byggefirma - Per Bekkevold AS

Annonse:
Per Bekkevold AS er et byggefirma i Askim og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Askim, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Østfold fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Per Bekkevold AS i Askim for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Per Bekkevold AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Askim er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Per Bekkevold AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Askim anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Per Bekkevold AS i Askim

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Per Bekkevold AS i Askim.

Per Bekkevold AS
Storgata 9
1830 Askim
69 88 31 20

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Per Bekkevold AS i Askim

For å finne veien til Per Bekkevold AS i Askim, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Per Bekkevold AS i Askim


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.