Byggefirma - Rolf Hemmingsen

Annonse:
Rolf Hemmingsen er et byggefirma i Stokmarknes og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Stokmarknes, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Nordland fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Rolf Hemmingsen i Stokmarknes for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Rolf Hemmingsen, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Stokmarknes er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Rolf Hemmingsen. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Stokmarknes anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Rolf Hemmingsen i Stokmarknes

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Rolf Hemmingsen i Stokmarknes.

Rolf Hemmingsen
Haukenes 159
8450 Stokmarknes
993 76 626

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Rolf Hemmingsen i Stokmarknes

For å finne veien til Rolf Hemmingsen i Stokmarknes, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Rolf Hemmingsen i Stokmarknes


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.