Byggefirma i Skotterud

Annonse:
I byen Skotterud, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 4 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Skotterud som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Hedmark, fortrinnsvis i nærheten av av Skotterud.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Skotterud som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Skotterud.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Skotterud bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Skotterud

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Skotterud som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Finn Roger Johansen
Sagdalen
2230 Skotterud


Snekkern Freddy
Blåbærvegen 11
2230 Skotterud


Sport & Farge Drift & Vedlikehold DA
Vestmarkavegen 16
2230 Skotterud


Rolf Jonny Digerud
Rødbergvegen 328
2230 Skotterud

Annonse:

Guide til din utvei Skotterud

Skotterud er et tettsted og administrasjonssenteret i Eidskog kommune i Hedmark. Tettstedet har 1 362 innbyggere per 1. januar 2015. Skotterud har barneskole, ungdomsskole, bibliotek, legesenter og alders- og sykehjem. Tidligere var det også et stoppested på Grensebanen.

Areal: 1.48 km²
Befolkning: 1 362 , år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Skotterud

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Skotterud variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Skotterud og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Skotterud.

Her finner du mere informasjon om byen Skotterud.

Finner du ingen byggefirma i Skotterud som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Hedmark fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.