Byggefirma - Nordbohus Modum AS

Annonse:
Nordbohus Modum AS er et byggefirma i Vikersund og kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter. Fordi prisene og tilgjengeligheten til byggefirmaene ofte varierer mellom de ulike selskapene i Vikersund, anbefaler vi at du også kontakter andre selskaper i Buskerud fylke for å få best mulig avtale når du ønsker å leie et byggefirma.
Annonse:

Før du kontakter noen byggefirma, som for eksempel Nordbohus Modum AS i Vikersund for å snakke om det aktuelle byggprojektet er det nyttig å vurdere hvilke type arbeid du vil få gjort. Det er også lurt og bestemme seg for ett budsjettet til byggingen. Ved å ta kontakt med Nordbohus Modum AS, kan du få et godt bilde av deres spekter av tjenester innen bygg og anlegg samt deres priser. Siden i Vikersund er flere selskaper som tilbyr tjenester i bygg og anlegg (for eksempel husbygging, bygge terrasse, bygge garasje, utbygging av en etasje osv.), anbefaler vi at du tar kontakt med flere selvskaper enn bare Nordbohus Modum AS. Dersom du mot formoding ikke skulle finne et passende byggefirma i Vikersund anbefaler vi at du ser igjennom alle selskapene i [LAN] fylke.

Kontaktinformasjon for byggefirma Nordbohus Modum AS i Vikersund

Nedenfor finner du adresse og telefonnummer til byggefirmaet Nordbohus Modum AS i Vikersund.

Nordbohus Modum AS
Øst-Modumveien 166
3370 Vikersund
916 51 790

Annonse:

Veibeskrivelse og kart til Nordbohus Modum AS i Vikersund

For å finne veien til Nordbohus Modum AS i Vikersund, se på instruksjonene på kartet nedenforKommenterat om Nordbohus Modum AS i Vikersund


Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.