Byggefirma i Tofte

Annonse:
I byen Tofte, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 2 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Tofte som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Buskerud, fortrinnsvis i nærheten av av Tofte.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Tofte som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Tofte.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Tofte bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Tofte

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Tofte som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Luther & Co ANS
Ramsvikveien 13
3482 Tofte


Snekker Service
Smerlingveien 22
3482 Tofte

Annonse:

Guide til din utvei Tofte

Tofte er et tettsted i Hurum kommune i Buskerud. Tettstedet har 3 067 innbyggere per 1. januar 2015[1], og sammen med Sætre er Tofte det største tettstedet og de to har i sum 2/3 av kommunens folketall. Tofte ligger mellom Kana og Filtvet. Mot vest starter Sandbukta-Østnestangen naturreservat med kystbarskog og Hurums forekomst av misteltein. Tofte

Areal: 3 km²
Befolkning: 3 067, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Tofte

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Tofte variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Tofte og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Tofte.

Her finner du mere informasjon om byen Tofte.

Finner du ingen byggefirma i Tofte som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Buskerud fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.