Byggefirma i Fetsund

Annonse:
I byen Fetsund, finnes det en rekke forskjellige byggeselskap og byggefirmaer som man kan velge mellom (totalt 3 stykker). Skulle det likevel være slik at du ikke finner et passende byggefirma i Fetsund som dekker dine behov når det gjelder renovering, bygge hus, bygge bad eller f.eks bygge garasje så anbefaler vi at du tar kontakt med byggefirmer som arbeider i en annen by Akershus, fortrinnsvis i nærheten av av Fetsund.
Annonse:

Adresse, telefonnumre og linker til alle selskapene som er i Fetsund som kan hjelpe deg med ulike former for bygging, renovering og mer, vil du finne litt lengere ned på siden. Her kan du for eksempel finne erfarne håndverkere innenfor hvert yrke.

  • Snekkere
  • Rørleggere
  • Malere
  • Elektrikere


Mange flere erfarne håndverkere finnes hos byggefirma i Fetsund.

De fleste av selskapene i vår liste har lang erfaring innen ulike typer håndverk og har jobbet med flere forskjellige typer byggeprosjekter.

Før du ringer eller på annen måte tar kontakt med noen av byggefirmaene eller selskapene i Fetsund bør du ta seg tid til å skrive ned hva slags arbeid du ønsker å få utført, og også ha en ide om ditt budsjett. Det er også viktig å tenke på når du vil at arbeidet skal utføres.

Byggefirma i Fetsund

Her kan du dra nytte av vår liste over byggefirmaer i Fetsund som arbeider med maling, gulv, hus bygging, tilbygg og renovering.

Archers Byggservice Armands Borovskis
Bakåsveien 45
1900 Fetsund


Sts Bygg AS
Kirkeveien 86B
1900 Fetsund


Ole Jørgen Lystad
Holterveien 16
1900 Fetsund

Annonse:

Guide til din utvei Fetsund

Fetsund er et tettsted og administrasjonssenteret i Fet kommune i Akershus. Tettstedet har 7 809 innbyggere per 1. januar 2015[1], og ligger omtrent åtte kilometer sørøst for Lillestrøm, like ved Glommas utløp i Øyeren. Stedet danner det første naturlige krysningspunktet av Glomma nord for Øyeren, og er et gammelt fergested.

Areal: 4.03 km2
Befolkning: 7 809, år 2015

Priser for byggefirmaer og håndverkere Fetsund

Ettersom prisene på de ulike typer tjenester og håndverkere som tilbys av selskapen i Fetsund variere mye, foreslår vi at du tar kontakt med flere forskjellige selskaper som driver med snekring, maling og rørleggerarbeid i Fetsund og be om et tilbud for det arbeidet du ønsker å få utført. Dette lar deg sammenligne prisene og du vil kunne ta den beste avgjørelsen når du velger et byggefirma i Fetsund.

Her finner du mere informasjon om byen Fetsund.

Finner du ingen byggefirma i Fetsund som passer for deg? Se også etter byggefirmaer i en annen del av Akershus fylke.

Byer i fokus

De følgende utvalgte områder der du kan finne byggefirmaer som kan hjelpe deg med ulike typer byggeprosjekter, for eksempel bygge hus, bygge garasjer, utvidelse av en etasje, bygge vinterhager, maling av hus og mer.